(BİRİNİN) KAMPANASINI SÖKMEK~(BİRİNİN) KULAĞINI BÜKMEK~(BİRİNİN) KULAĞINI ÇEKMEK~(BİRİNİN) KULAĞINI ÇINLATMAK~(BİRİNİN) KULAĞININ ZARI PATLAMAK

  • Ana kılavuz: tdk
Fark (Ettim ...) (0.0 / 0 oy)

(BİRİNİN) KAMPANASINI SÖKMEK ile (BİRİNİN) KULAĞINI BÜKMEK ile (BİRİNİN) KULAĞINI ÇEKMEK ile (BİRİNİN) KULAĞINI ÇINLATMAK ile (BİRİNİN) KULAĞININ ZARI PATLAMAK arasındaki FaRkLaR

(BİRİNİN) KAMPANASINI SÖKMEK ile (BİRİNİN) KULAĞINI BÜKMEK ile (BİRİNİN) KULAĞINI ÇEKMEK ile (BİRİNİN) KULAĞINI ÇINLATMAK ile (BİRİNİN) KULAĞININ ZARI PATLAMAK arasında önemli FaRkLaR vardır ve birbiriyle karıştırılmamalıdır!
(BİRİNİN) KAMPANASINI SÖKMEK || (BİRİNİN) KULAĞINI BÜKMEK || (BİRİNİN) KULAĞINI ÇEKMEK || (BİRİNİN) KULAĞINI ÇINLATMAK || (BİRİNİN) KULAĞININ ZARI PATLAMAK birbirine koşuttur/paraleldir.
(BİRİNİN) KAMPANASINI SÖKMEK <> (BİRİNİN) KULAĞINI BÜKMEK <> (BİRİNİN) KULAĞINI ÇEKMEK <> (BİRİNİN) KULAĞINI ÇINLATMAK <> (BİRİNİN) KULAĞININ ZARI PATLAMAK birbiriyle doğrudan/dolaylı ilişkilidir.
( Açıklama ve ayrıntılarını TDK Sözlüğü [ sozluk.gov.tr ], Kubbealtı Lûgatı [ lugatim.com ] ya da tüm sözlüklerden, yerli/yabancı tüm arama kaynaklarından ve YZ uygulamalarından araştırabilir, inceleyebilirsiniz... )

Sözcük Ağacı Görünümü

Sözcükler:
BİRİNİN KAMPANASINI SÖKMEK BİRİNİN KULAĞINI BÜKMEK BİRİNİN KULAĞINI ÇEKMEK BİRİNİN KULAĞINI ÇINLATMAK BİRİNİN KULAĞININ ZARI PATLAMAK
Bağlaç Açıklamaları:
İle Ve Değil Yerine Paralel ›‹ Karşıt ← İçe → Dışa Ya da

Yorum Ekleyeyim

Lütfen yukarıdaki işlemin sonucunu yazınız.

Eklediğiniz yorum/katkı, yönetici onayından geçtikten sonra yayına girecektir. Teşekkür ederiz...

Henüz yorum eklenmemiş. İlk yorumu siz ekleyebilirsiniz...

Kılavuz Seçenekleri

Kılavuzlara, bağlaçlara ve dillere göre ...

Kılavuzlar

Bağlaçlar

Diller