BOYNUZ ÇEKMEK~BOYNUZ EĞMEK~BOYNUZ İSTERKEN KULAKTAN OLMAK~BOYNUZ KULAĞI GEÇMEK~BOYNUZ KULAKTAN SONRA ÇIKAR AMA KULAĞI GEÇER~BOYNUZ DİKMEK/TAKMAK YA DA TAKINMAK YA DA TAKTIRMAK

  • Ana kılavuz: tdk
Fark (Ettim ...) (0.0 / 0 oy)

BOYNUZ ÇEKMEK ile BOYNUZ EĞMEK ile BOYNUZ İSTERKEN KULAKTAN OLMAK ile BOYNUZ KULAĞI GEÇMEK ile BOYNUZ KULAKTAN SONRA ÇIKAR AMA KULAĞI GEÇER ile BOYNUZ DİKMEK/TAKMAK YA DA TAKINMAK YA DA TAKTIRMAK arasındaki FaRkLaR

BOYNUZ ÇEKMEK ile BOYNUZ EĞMEK ile BOYNUZ İSTERKEN KULAKTAN OLMAK ile BOYNUZ KULAĞI GEÇMEK ile BOYNUZ KULAKTAN SONRA ÇIKAR AMA KULAĞI GEÇER ile BOYNUZ DİKMEK/TAKMAK YA DA TAKINMAK YA DA TAKTIRMAK arasında önemli FaRkLaR vardır ve birbiriyle karıştırılmamalıdır!
BOYNUZ ÇEKMEK || BOYNUZ EĞMEK || BOYNUZ İSTERKEN KULAKTAN OLMAK || BOYNUZ KULAĞI GEÇMEK || BOYNUZ KULAKTAN SONRA ÇIKAR AMA KULAĞI GEÇER || BOYNUZ DİKMEK/TAKMAK YA DA TAKINMAK YA DA TAKTIRMAK birbirine koşuttur/paraleldir.
BOYNUZ ÇEKMEK <> BOYNUZ EĞMEK <> BOYNUZ İSTERKEN KULAKTAN OLMAK <> BOYNUZ KULAĞI GEÇMEK <> BOYNUZ KULAKTAN SONRA ÇIKAR AMA KULAĞI GEÇER <> BOYNUZ DİKMEK/TAKMAK YA DA TAKINMAK YA DA TAKTIRMAK birbiriyle doğrudan/dolaylı ilişkilidir.
( Açıklama ve ayrıntılarını TDK Sözlüğü [ sozluk.gov.tr ], Kubbealtı Lûgatı [ lugatim.com ] ya da tüm sözlüklerden, yerli/yabancı tüm arama kaynaklarından ve YZ uygulamalarından araştırabilir, inceleyebilirsiniz... )

Sözcük Ağacı Görünümü

Sözcükler:
BOYNUZ ÇEKMEK BOYNUZ EĞMEK BOYNUZ İSTERKEN KULAKTAN OLMAK BOYNUZ KULAĞI GEÇMEK BOYNUZ KULAKTAN SONRA ÇIKAR AMA KULAĞI GEÇER BOYNUZ DİKMEK TAKMAK YA DA TAKINMAK YA DA TAKTIRMAK
Bağlaç Açıklamaları:
İle Ve Değil Yerine Paralel ›‹ Karşıt ← İçe → Dışa Ya da

Yorum Ekleyeyim

Lütfen yukarıdaki işlemin sonucunu yazınız.

Eklediğiniz yorum/katkı, yönetici onayından geçtikten sonra yayına girecektir. Teşekkür ederiz...

Henüz yorum eklenmemiş. İlk yorumu siz ekleyebilirsiniz...

Kılavuz Seçenekleri

Kılavuzlara, bağlaçlara ve dillere göre ...

Kılavuzlar

Bağlaçlar

Diller