ALLAH'IN BİNASINI YIKMAK~EV BARK YIKMAK~HANUMANINI YIKMAK~ÜZERİNE YIKMAK~ÜSTÜNE YIKMAK~ÇADIR YIKMAK~OCAK YIKMAK

  • Ana kılavuz: tdk
Fark (Ettim ...) (0.0 / 0 oy)

ALLAH'IN BİNASINI YIKMAK ile EV BARK YIKMAK ile HANUMANINI YIKMAK ile ÜZERİNE YIKMAK ile ÜSTÜNE YIKMAK ile ÇADIR YIKMAK ile OCAK YIKMAK arasındaki FaRkLaR

ALLAH'IN BİNASINI YIKMAK ile EV BARK YIKMAK ile HANUMANINI YIKMAK ile ÜZERİNE YIKMAK ile ÜSTÜNE YIKMAK ile ÇADIR YIKMAK ile OCAK YIKMAK arasında önemli FaRkLaR vardır ve birbiriyle karıştırılmamalıdır!
ALLAH'IN BİNASINI YIKMAK || EV BARK YIKMAK || HANUMANINI YIKMAK || ÜZERİNE YIKMAK || ÜSTÜNE YIKMAK || ÇADIR YIKMAK || OCAK YIKMAK birbirine koşuttur/paraleldir.
ALLAH'IN BİNASINI YIKMAK <> EV BARK YIKMAK <> HANUMANINI YIKMAK <> ÜZERİNE YIKMAK <> ÜSTÜNE YIKMAK <> ÇADIR YIKMAK <> OCAK YIKMAK birbiriyle doğrudan/dolaylı ilişkilidir.
( Açıklama ve ayrıntılarını TDK Sözlüğü [ sozluk.gov.tr ], Kubbealtı Lûgatı [ lugatim.com ] ya da tüm sözlüklerden, yerli/yabancı tüm arama kaynaklarından ve YZ uygulamalarından araştırabilir, inceleyebilirsiniz... )

Sözcük Ağacı Görünümü

Sözcükler:
ALLAHIN BİNASINI YIKMAK EV BARK YIKMAK HANUMANINI YIKMAK ÜZERİNE YIKMAK ÜSTÜNE YIKMAK ÇADIR YIKMAK OCAK YIKMAK
Bağlaç Açıklamaları:
İle Ve Değil Yerine Paralel ›‹ Karşıt ← İçe → Dışa Ya da

Yorum Ekleyeyim

Lütfen yukarıdaki işlemin sonucunu yazınız.

Eklediğiniz yorum/katkı, yönetici onayından geçtikten sonra yayına girecektir. Teşekkür ederiz...

Henüz yorum eklenmemiş. İlk yorumu siz ekleyebilirsiniz...

Kılavuz Seçenekleri

Kılavuzlara, bağlaçlara ve dillere göre ...

Kılavuzlar

Bağlaçlar

Diller